Föräldrarna

Far: S*Moveramis Dexter och Mor: S*Brosingamenes Dagny af Heimdal
S*Moveramis Dexter
Dexter är en stor och härlig katt. Han är mycket lekfull och nyfiken. Vill gärna vara med överallt, är lättlärd. Är väldigt snäll och tillitsfull, tror inte att något ont kan hända. Han har en hundkompis och de kan leka i timmar Han tillåter t o m mindre barn att leka med sig. Han är mycket kelig och spinner som en symaskin. Har också passat sina barn så fint som jag inte trodde var möjligt.
S*Brosingamenes Dagny af Heimdal
Dagny är en skönhet, graciös och smidig. Helt outstanding när det gäller att klättra. Bilden ovan ger inte helt rättvisa, den togs 3 veckor efter kullens födelse då hon hade tappat mycket hår. Hon är mjuk i kontakten, spinner och slickar lite försiktigt på min nästipp när hon vill att jag ska vakna. Man kan bara inte motstå henne. Som mamma har hon varit fantastisk.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

16.09 | 17:54

Hej Barbro
Jag kan inte smsa eller mmsa er till telefonnumret som vi har längre. Vet inte varför?
Har ni någon e-mail istället?
Kram från oss

...
18.05 | 17:09

Hej Barbro!
Enl Ditt svar ville Du ha min mail: anita.sjolander@glocalnet.net
Vänlig hälsning och Glad Pingst!

...
18.05 | 15:30

Hej Anita, det finns fler Berga Gård, vår finns i Blekinge. Ang. rosstickling, skicka din email så kan jag höra av mig via den.

...
18.05 | 05:16

Fick se att Berga Gård finns i Värmland (2 olika, bl a stort vitt hus). Det gör jag också, som söker 'Tornedalsrosen'. Skulle jag kunna få köpa rossticklingar?

...
Du gillar den här sidan